ATRAPALLIBRES I PROTAGONISTA JOVE

Hola jurats... Aquí teniu un espai per comentar les vostres lectures. Recordeu quin llibre toca a cadascú? Atrapallibres 10: L'oncle Bin Floren/La nena nova/ Varjak. Atrapallibres 11-12: Les dues cares de l'amistat/ Akannu, l'arquer persa/ L'Óscar i la Peggy Blue. Protagonista jove 13-14: El desert de gel/ La llegenda del rei errant/ La pedra inca/ Les ombres creixen al capvespre. Protagonista jove 15-16: Història d'amor a Sarajevo/ M /El fill del passat/ Jo, el desconegut.

20 de novembre 2006

LES DUES MEITATS DE L'AMISTAT


Susie Morgenstern. Les dues meitats de l'amistat. Cruïlla

Us imagineu un nen i una nena que fan amistat a través del telèfon? Feu la prova, agafeu el telèfon i a l'atzar marqueu un número... potser us passarà com al Salah i la Sarah, que descobriran que tenen força coses en comú, tot i que un és àrab i l'altra jueva.

8 comentaris:

estrella ha dit...

M'ha agradat molt per que es divertida.Però en alguna pàgina els personatges els trobo tontos.

unapartdemi ha dit...

M'ha agradat molt la ideea de ajuntar l'amistat amb la sort i amb la casualitat. Perquè, l'amistat no és casualitat, ni de broma. Per aconseguir un amic s'ha d'estar amb els ulls oberts observant-ho tot. El que està a l'úlitima fila i no diu res podria ser un bon delegat. El, silencios, que no el veies perquè estava tapat amb les males herbres potser el teu amic.

Doncs res més, i fins aviat, amics!

Anònim ha dit...

hola emdic Mustapha aquet llibra m'agradat molt perque es divertit i no tant complicat i llarg m'agradaria que el autor d'aquet llibra ganes el premi.
si algun em vol di cmentari que em fasi un messatge per hotmail.
Kaddouri1@hotmail.com

Anònim ha dit...

El passat dimecres vam repartir a Gavà "Les dues meitats de l'amistat" amb unes espectatives molt grans. Sembla que els lectors l'han rebut amb moltes ganes....espero que vagin fent els seus comentaris...si més no, dues meitats de comentari.

Anònim ha dit...

“Hola! Som la Berta, la Mariona i la Marina aquest llibre ens ha agradat perquè ens ensenya a fer amics d’una altra manera. A més a més fent amics podem conèixer altres religions, costums, tradicions, etc. Us el recomanen!”

Anònim ha dit...

“Som el Tsani, l’Adrià i la Marina del club infantil de la Biblioteca Pública de Tarragona aquest llibre ens ha agradat bastant. Un nen i una nena es coneixen per telèfon i es fan amics tot i que són de dues religions oposades”

Anònim ha dit...

“Som la Chu-Yi, el Javier i la Cristina feres lectores de Tarragona. “Les dues meitat de l’amistat” ens ha agradat força perquè parla de l’amistat de dos nens de religions diferents i enfrontades (la jueva i la musulmana). La manera com es coneixen és molt original”

Anònim ha dit...

Ja, verjetno zato je